Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Praha, Brno, Ostrava)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Fondue

Ušleháme 3 žloutky, 125 ml šlehačky a 125 ml bílého vína a směs ve fonduovém kotlíku uvedeme na plotýnce do varu. 500 g ementálu nakrájíme na drobné kostičky nebo nahrubo nastrouháme, postupně přidáváme do kotlíku a za stálého intenzivního míchání rozpouštíme na mírnémohni (NEVAŘÍME!), až vznikne hladká, krémová omáčka. Omáčku ochutíme mletým pepřem, strouhaným muškátovým oříškem a solí. Fondue udržujeme horké na ohřívači.Přílohy: bílý chléb nebo pečivo
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.