Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Praha, Brno, Ostrava)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Hovězí srdce na smetaně

Ingredience: 600g hovězího srdce, 50g másla, cibule, sůl, pepř, bobkový list, hřebíček, masový vývar, 30g hladké mouky, 250ml zakysané smetany, ocet, cukr.Odblaněné a umyté srdce nakrájíme na menší nudle, na rozehřátém oleji zpěníme cibuli, přidáme srdce, koření, opečeme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Potom zahustíme moukou a povaříme 20 minut. Nakonec přimícháme kyselou smetanu, okyselíme a osladíme. Podušené srdce vložíme do omáčky a povaříme.Stejně tak můžeme udělat vepřové srdce.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.