Stále častěji si lidé doma připravují steaky, a tak narůstá rovněž poptávka po kvalitních steakových pánvích. Podívejte se, co nabízí značka Ballarini.
Spojení kvalitního hliníku a nepřilnavého povrchu
Pro všechny
pánve na steaky je společné několik vlastností:
-
jsou těžší a masivnější než klasické smažící pánve
-
jsou vyrobeny z kvalitního hliníku, který teplo rovnoměrně rozvede po celé ploše
-
povrch tvoří nepřilnavé keramické, nebo minerální částice
-
lze na nich grilovat zcela bez tuku a právě steaky je nejlepší připravovat na suchu
-
uvnitř jsou drážky, které vytvořejí křupavost masa
-
lze je použít do trouby (do určité teploty)
-
mají čtvercový tvar, na který se pohodlně vejde několik steaků
Vhodné pánvičky, které vidíte pod textem, jsou k dispozici v několika kolekcích. Především bychom vás rádi upozornili na moderní
steakové pánve na indukci ze sérií Taormina, MasterChef, Positano a Portofino.