Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Autor: Jiří H

Ingredience:hlávka červeného zelíocet 2 lžícesůl3 lžíce oleje(olivový, případně řepkový)římský kmín (drcený)2dcl červeného vína (Cabernet, Merlot..)cibule 1 velká a několik mladých včetně zeleněpříloha brambory(já upřednostňuji pohanku)Postup : V pánvi rozpálím olej. Osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova.Ihned přidáme ocet a po rozvinutí se příjemné vůně karmelizované cibule a octa přidáme nakrájené červené zelí. Zalijeme sklenkou červeného a dusíme na malém varu doměkka. Ozdobíme zeleným s cibulekMůžeme jíst i s vařeným vejcem. Osobně si je doma dáváme s pohankou.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.