Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Čanachi z Gruzie

Ingredience: 500 g tučnějšího skopového, 500 g rajčat, 500 g brambor, 5 lilků, 5 cibulí, 10 celých pepřů, lžička papriky, 2 lžíce sekané natě koriandru, 1 lžíce bazalky, 200 ml pomerančové šťávy, 25 g tuku.Množství je asi pro 5 osob a každou porci můžeme připravit zvlášť v nevelké keramické misce s pokličkou. Maso rozdrobíme na 5 kusů a vložíme na dno nádoby, na něj nakrájenou cibuli, čtvrtky brambor, celá rajčata a podélně rozřízlé a osolené lilky. Kažkou vrstvu přitom posypeme uvedeným kořením, na to vše dáme tuk nebo máslo, zalijeme rajčatovou šťávou, přikryjeme pokličkou a vložíme do středně vyhřáté trouby a dusíme 1,5 až 2 hodiny.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.