Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Česká rybička na náš talíř

Ingredience:4 porce kapra,citron,sůl,pepř,mouka,tuk na osmažení (olej, máslo...).Peřinka:hrst mandlí (70 g),2 hrsti kukuřičných lupínků,1 hermelín,trochu mléka,libeček,pažitka.Postup:Porce kapra ocitronujeme, osolíme, opepříme, posypeme zlehka hladkou moukou.Na pánvi rozpustíme tuk a osmahneme porce kapra do zlatova. Můžeme to brát rychle, není třeba příliš propékat, kapr se dorazí v troubě.Připravíme si peřinku. Hermelín rozmačkáme vidličkou na co nejmenší kousky. Zalijeme mlékem a rozmícháme na kašičku. Můžeme se pokusit sýr třeba nastrouhat, ale dost se to maže. Vidličkou to jde lépe.Do kašičky přidáme nasekané bylinky a mandle, které nahrubo nasekáme.Promícháme a zahustíme rozmačkanými nebo nasekanými lupínky.Porce ryby rozložíme do pekáčku. Podlijeme - trošku, ryba pustí vodu. Dáme péct na 15 minut do rozehřáté trouby na 200st. C.Pekáček vyjmeme z trouby a na jednotlivé porce rozdělíme mandlovou peřinku.Dáme zpět do trouby a pečeme tak dlouho, až je peřinka do zlatova.Podáváme s vařenými brambory.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.