Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Další recept na jihočeskou specialitu

Ingredience:600 g brambor,asi 150 g hladké mouky,1 vejce,sůl,pepř,mletý kmín,majoránka,3 stroužky česneku,mléko (nemusí být),tuk na smažení.Zelí:500 g kysaného zelí,1 syrový brambor,cukr,sůl.Uzené:500 g uzeného masa.Postup:Oloupané brambory na jemno nastrouháme, přidáme hladkou mouku, vejce, sůl, rozetřený česnek, koření. Pokud chceme cmundu sytější, přidáme horké mléko a dohustíme hladkou moukou.Smažíme placičky na rozpáleném tuku.Uzené maso uvaříme nebo rozpaříme - dle druhu masa.Zelí podlijeme, pokud je kyselejší propláchneme a uvaříme do měkka.Během vaření přidáme na jemno nastrouhaný malý brambor a promícháme.Dochutíme solí a cukrem, pokud je to potřeba.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.