Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Francouzská okurková polévka

Potřebujeme: 1 salátová okurka, 2 cibule, 1 litr drůbežího vývaru, 80 g másla, sůl, bílý pepř, špetka muškátového oříšku, 3 hřebíčky, 2 žloutky, 300 ml mléka.Okurku oloupeme, pokrájíme na plátky a podusíme na části másla dozlatova. Na pánvi usmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, obojí dáme do hrnce, zalijeme vývarem, okořeníme a osolíme. Vaříme asi 1/2 hodiny, pak propasírujeme, přidáme zbytek másla a pět minut před podáváním mléko z rozšlehanými žloutky. Servírujeme s kostičkami opečené housky.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.