Rádce

Tlakové hrnce - otázky a odpovědi

Tlakové hrnce - otázky a odpovědi

Tlakový hrnec je v dnešní době nezbytná kuchyňská pomůcka. Mít jídlo připravené za kratší dobu, jíst zdravě a šetřit peníze za energii, to jsou hlavní důvody, proč si tlakový hrnec pořídit. Vaření v něm je jednoduché, jen je třeba dodržovat určité zásady.

Připravili jsme pro Vás odpovědi na Vaše nejčastější dotazy.


Něco málo o stříbrných příborech

Něco málo o stříbrných příborech

Věděli jste, že používání stříbrných příborů je zdravé?

Stříbrné příbory mají investiční i emocionální hodnotu. Jedná se o počáteční investici do majetku, který v průběhu let neztratí na hodnotě.


Smaltované nádobí – moderní retro ve vaší kuchyni

Smaltované nádobí – moderní retro ve vaší kuchyni

Která česká hospodyňka by je neznala? Kouzelné kastrůlky všech velikostí a barev, které hrdě slouží, zatímco ostatní nádobí jsme již dávno vyměnili. Právě dlouhá životnost je jedním z důvodů, proč se smaltované nádobí drží na trhu již tolik let a proč hravě konkuruje i nejmodernějším materiálům. Líbivý retro vzhled navíc rozveselí vaši kuchyni, ať už doma nebo na chalupě, a přinese nový zážitek z vaření. 

Máme pro Vás 10 důvodů, proč se smaltované nádobí hodí do každé kuchyně.


Kvalitní nůž – prodloužená ruka každého kuchaře

Kvalitní nůž – prodloužená ruka každého kuchaře

Nůž je v kuchyni klíčovým nástrojem. Kuchařova prodloužená ruka. Nákup kvalitního nože je investice. Investice do sebe – do svého času a do své bezpečnosti. Dobrý nůž v kuchyni udělá z vaření potěšení a radost.

Stejně jako u každé investice je nákup pouhým začátkem. Kvalitní nůž vyžaduje také péči a správné zacházení. Tím se prodlouží vaše potěšení a spokojenost s výrobkem.

V tomto článku jsme stručně shrnuli několik jednoduchých tipů pro správnou péči o kuchyňské nože.

Další