Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Jehněčí po marocku pro 4 osoby

Potřebujeme: 8 jehněčích kotlet, česneková sůl, pepř, olivový olej, cibule, plechovka cizrny, tuk, cayen.pepř, 200 g bulguru, nasekaná petržel, citrónová šťáva.Maso osušíme, osolíme česnekovou solí, potřeme olivovým olejem, okořeníme pepřem. Cibuli nasekáme na jemno, necháme okapat cizrnu, v hrnci opálíme tuk a dusíme na něm cibuli s cayennským pepřem. Přidáme bulgur, 300 ml vody a necháme pod poklicí 10 minut vařit na mírném plameni. Na titanové pánvičce smažíme zatím kotlety po obou stranách, pak je asi 8 minut pečeme a potom je necháme osolené a opepřené 5 minut v klidu. Cizrnu smícháme s bulgurem, ochutíme olivovým olejem, petrželkou, citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Podáváme s chlebem nebo rýží.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.