Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Kantonské kuře

Potřebujeme:400 g vykostěného kuřecího masa, rajský protlak, 2 bílky, sůl, sójová omáčka, škrobová moučka, papriková omáčka, cukr, sherry, olej.Maso nakrájíme na proužky a naklepeme. Smícháme sójovou omáčku, sůl a maso a necháme proležet asi 20 minut. V rozšlehaných bílcích máčíme okapané maso, pak ho obalíme ve škrobové moučce a opékáme v horkém oleji. Na 2 lžících oleje prohřejeme rajský protlak, paprikovou omáčku, víno a sůl, promícháme a poléváme osmažené kousky masa.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.