Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Nakládaný kapr

Kapra zbavíme kůže a díly naložíme na tři dny do soli. Nevykosťuje se ryba celá, pouze se odřeže od páteře a velkých kostí. Po třech dnech propereme a díly ryby zalejeme na 1 den octem. Pak kapra nakrájíme na kostky a postupujeme následovně: vrstva kapra, bobkový list, nové koření, mletý pepř, nakrájené kozí rohy. Opět vrstva kapra a pokračuje se až do konce. Zaleje se olivovým olejem a nechá se týden v lednici uležet. Jí se to nejlépe s čertvým pečivem.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.