Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Polská omáčka

Na másle zpěníme cibulku, přidáme mouku a upražíme do světlerůžova. Jíšku rozvaříme vývarem z masa a necháme 15 minut povařit. Potom ji přecedíme, přidáme jemně nasekanou citronovou kůru, rozinky, loupané nudličky mandlí, na karamel uvařený cukr, sůl a rybízovou zavařeninu. Necháme přejít var a podáváme. K omáčce se hodí hovězí i vepřové maso.Potřebujeme: 30g másla, střední cibuli, asi 200ml vývaru z masa, 100ml přírodního vína, citronovou kůru, rozinky, loupané mandle, cukr, sůl, rybízovou zavařeninu.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.