Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Rodinný recept

1 l masového vývaru, 20 dkg hovězího masa, 15 dkg uzeného masa, 4 dkg másla, 8 dkg cibule, 12 dkg mrkve, 12 dkg celeru, 8 dkg kořenové petržele, 20 dkg brambor, 2 vejce, 2 dkg hladké mouky, sůl, trochu octa, sklenice šťovíku (28 dkg), zelená petrželka, 1/8 l zakysané smetany. Hovězí a uzené maso uvařit zvlášť, poté pokrájet na kostičky, vývar použít. Drobně pokrájenou cibuli a kolečka či nudličky kořenové zeleniny orestovat v hrnci na másle, přidat brambory nakrájené na kostičky, zalít vývarem s rozkvedlanou moukou a osolit. Po 10 min. vaření rozklepnout do vařící polévky opatrně vejce a vařit je dalších 5-8 min. Ke konci vaření přidat pokrájené maso a slitý šťovík, lehce promíchat a nechat přejít varem. Zcela na závěr okořenit polévku sekanou petrželkou a dle potřeby okyselit. Na talíři zdobit porce kopečkem kysané smetany.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.