Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Štika z Budějic

Potřebujeme: 1 středně velká štika, 3 sardelové pasty, 3 lžíce citrónové šťávy, pepř, 100 g másla, 200 ml sladké smetany.Očištěnou a vykuchanou rybu nakrájíme na podkovičky. Sardelovou pastu utřeme se změklým máslem, citronovou šťávou a pepřem a každou porci tímto potřeme. Položíme na pekáč, zalijeme smetanou a půl hodiny pečeme ve vyhřáté troubě. Štiku nesolíme, protože již pasta je hodně slaná. Dobrou chuť.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.