Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Treska na růžičkové kapustě

Nemáte čas uvařit večeři?Máte už dost knedlíků, hranolek a smažených minutek?Uvařte si delikatesu z kuchyně zdravé výživy za 15 min.Na pánvičku nalejeme trochu olivového oleje a nakrájenou cibuli osmahneme do zlatova. Přidáme rozmraženou růžičkovou kapustu rozkrojenou na poloviny a podlejeme trochou vody. Najdeme na pánvičce místo ještě na tři až čtyři kousky rozmražené tresky, které nasolíme rovnou na pánvičce z obou stran. Přidáme koření česnek medvědí (česnek) , pepř a trochu směsi na ryby. Ještě dosolíme. Po pěti minutách tresku jednou otočíme a každou rybu ozdobíme pruhem mleté červené papriky. Přiklopíme pokličkou a dusíme 5-10 minut. Podáváme s tmavým pečivem.Ingredience:4 ks filety tresky, 15 ks růžičkové kapusty, 1 ks střední cibule, olivový olej, sůl, pepř, červená paprika, směs koření na ryby, sušený drcený česnek medvědí nebo česnek, pečivo.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.