Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Vepřové koleno s ovocem

Ingredience: vepřové koleno zadní, sůl, pepř, česnek nebo česneková pasta, olej, jablka.Postup: Přibližně po 20-timinutovém vaření kolena v tlakovém hrnci FAVORIT zbavíme koleno kosti, místo které nacpeme směs nastouhaného česneku a nastrouhaných jablek. Koleno osolíme a opepříme a dáme na 200 stupňů do trouby. Průběžně poléváme směsí tuku a vody a asi po hodině posypeme strouhankou, aby nám to hezky křupalo. Na posledních 10 až 15 minut je lepší přidat až na 250 stupňů.Pečeme podle chuti, barvy a také podle druhu trouby. Doporučujeme použít pekáč Salento.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.