Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Vepřový bůček nadívaný

Bůček opláchneme, vykostíme, uděláme do něho kapsu, posolíme a naplníme nádivkou asi do tří čtvrtin, aby mohla nabývat, a zašijeme. Vložíme jej do titanového rendlíku, podlijeme vodou a dusíme nejdříve kůží dolů, pak obrátíme a kůžičku nařežeme na úzké proužky. Pečeme asi hodinu a půl, až je kůrka křupavá. Hotovou pečeni krájíme na tenké řezy.Potřebujeme: 700g bůčku, sůl, kmín.Nádivka: 50g másla, 3 vejce, 2 žemle, 150ml mléka, sůl, květ, zelená petržel, 3-4 lžíce strouhané housky.Přílohy:brambory, jemný knedlík, zeleninový salát.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.