Rádi vám pomůžeme +420 511 119 639 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Způsoby doručení
Česká pošta99 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr (Brno, Plzeň, Praha)Zdarma
Doprava zdarma od 899 Kč

Zapékaný ovčí sýr z Bulharska

Přísady pro 4 osoby: 50 g másla, 400 g ovčího sýra, 400 g nakrájených rajčat, 4vejce, sůl, černý pepř, 4 nakládané jemné feferonky, 1 lžička sladké papriky.Troubu máme rozpálenou na 220 stupňů, máslem vytřeme zapékací formičky, rozdrobený sýr rozdělíme do 4 mističek, přidáme kousky rajčat, polovinu zbylého másla a pečeme asi 8 až 10 minut. Vejce smícháme se solí a pepřem. Poté do každé formičky položíme jednu feferonku a zalijeme ji vejcem. Navrch položíme zbytek másla a posypeme paprikou. Pečeme ještě 10-15 minut, dokud není povrch světle hnědý.Podáváme s chlebem nebo bílým pečivem.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.