Grilovací pánve
Grilovací pánve

Grilovací pánve

Jak vybrat? Skrýt popis

Jak správně grilovat na pánvi?

Křupavé steaky nepřipravíte jen na grilu, ale i na grilovací pánvi. Jaká pánev by měla být? A co s pokrmem dělat, aby byl co nejlepší?
 
Základem kvalitní grilovací pánve je masivní materiál. Proto jsou grilovací pánve těžší a robustnější. 

Všechny grilovací pánve v naší nabídce, především od značek Scanpan a Ballarini, vám zaručí, že pánev snese dostatečně vysokou teplotu, bude rovnoměrně rozehřátá, aby bylo maso stejně propečené na okrajích i ve středu a bude dost velká, abyste dosáhli nejlepší chuti a propečení pokrmů.

Grilování doma má oproti tomu venkovnímu několik výhod:

  • Je možné grilovat za jakéhokoliv počasí.
  • Nepotřebujete gril, který zabere místo, je poměrně drahý a musí se čistit.
  • Nemusíte kupovat dřevěné uhlí či jiné palivo a dodatečný materiál. Grilování na pánvi díky tomu i levné. 

Nabízíme grilovací pánve pro všechny typy sporáků. 
Základním materiálem většiny námi nabízených pánví na grilování je hliník pro svoji výbornou vodivost tepla. Povrch je pak tvořen keramickými nebo minerálními částicemi, případně v kombinaci s titanem. Díky tomu se potraviny nebudou přichytávat a připalovat a ke grilování budete potřebovat jen minimum tuku. Samozřejmě díky nepřilnavému povrchu bude i velmi snadná údržba. 

Grilovací pánev často odlišuje nejen festovnější materiál, ale i vzhled. Většinou je obdélníkového nebo čtvercového tvaru. Na dně jsou vystouplé drážky, které simulují běžnou grilovací mřížku. Tuk a šťáva z grilovaných pokrmů se tak dostane do žlábků mezi drážky a výpek se snáze vylévá. Díky drážkovému povrchu se navíc jídlo lépe obrací a má rovněž pěkný grilovaný vzhled a křupavou chuť.

Značka a parametry

Cena

996
3644 Kč

Novinka

Akce

Skladem

Sezonní akce

Průměr

27 cm
28 cm

Vhodné do trouby

Materiál / povrch

Značka