Pánve na indukci - indukční - Průměr v cm - 26
Indukční vaření a nádobí na indukci
Mezi výhody indukčního vaření patří velmi rychlý ohřev, lepší účinnost přenosu tepla, rovnoměrnost ohřevu a lepší kontrolu ohřevu.
Indukční vařiče se také mnohem snadněji čistí, protože jejich povrch je plochý a hladký.
Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený. Díky tomu je také vaření na indukci bezpečnější např. v rodinách s malými dětmi.
Za nevýhodu se označuje nutnost použit nádobí vyrobené z magnetických materiálů. Přitom nádobí vyrobené z mědi či hliníkových slitin má mnohem lepší tepelné vlastnosti než nádobí vyrobené z oceli. Proto se nádobí na indukci vyrábí nejčastěji se „sendvičovým“ dnem tvořeným vrstvami nerezové oceli, mezi které je vložena deska z běžné oceli. Případně se kombinuje ocel a hliník.
V naší nabídce naleznete pouze výrobky evropských ověřených výrobců s dlouhou tradicí Scanpan (Dánsko) či Ballarini (Itálie), kteří mají technologii výroby výborně zvládnutou.
Takto vám můžeme garantovat, že budete vařit úsporně, bezpečně a s radostí.
Na indukční vaření můžete použít z naší nabídky také smaltované nádobí Metalac i všechny tlakové hrnce.


WOLL Diamond Lite pánev wok 26 cm odním. rukojeť


BALLARINI 130 pánev 26 cm


BLACK IRON pánev 26 cm


ESSENCIAL pánev nerezová 26 cm


ProSB+ extra hluboká pánev 26 cm 3,7 lt s víkem


CLASSIC INDUCTION pánev 26 cm


ALBA pánev 26 cm


FERRARA pánev 26 cm


Maitre pánev hluboká 26 cm měď


Maitre pánev 26 cm měď


CTX pánev 26 cm


ProSB+ pánev 26 cm
Rádce

Jaké koupit nádobí na indukční desku?
Při vaření na indukci je potřeba používat nádobí se speciálním dnem. Poznáte ho jednoduše pomocí testu s magnetem.
Více se dozvíte v našem článku.