Pánve také na indukci
Pánve také na indukci

Pánve také na indukci

Jak vybrat? Skrýt popis

Indukční vaření a nádobí na indukci

Mezi výhody indukčního vaření patří velmi rychlý ohřev, lepší účinnost přenosu tepla, rovnoměrnost ohřevu a lepší kontrolu ohřevu. 
Indukční vařiče se také mnohem snadněji čistí, protože jejich povrch je plochý a hladký. 
Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený. Díky tomu je také vaření na indukci bezpečnější např. v rodinách s dětmi.

Za nevýhodu se označuje nutnost použit nádobí vyrobené z magnetických materiálů. 
Přitom nádobí vyrobené z mědi či hliníkových slitin má mnohem lepší tepelné vlastnosti než nádobí vyrobené z oceli. 
Proto se nádobí na indukci vyrábí nejčastěji se „sendvičovým“ dnem tvořeným vrstvami nerezové oceli, mezi které je vložena deska z běžné oceli. Případně se kombinuje ocel a hliník.

Indukční nádobí musí mít perfektní rovné dno. 

Proto v naší nabídce naleznete pouze výrobky evropských ověřených výrobců s dlouhou tradicí Scanpan (Dánsko) či Ballarini (Itálie), kteří mají technologii výroby výborně zvládnutou. 

Takto vám můžeme garantovat, že budete vařit úsporně, bezpečně a s radostí.

Na indukční vaření můžete použít znaší nabídky také smaltované nádobí Metalac a tlakové hrnce Barazzoni.

Značka a parametry

Cena

500
4658 Kč

Novinka

Akce

Skladem

Objem

0 l
5 l

Průměr

20 cm
32 cm

Typ pánve

Vhodné do trouby

S pokličkou v ceně

Značka