Videonávod s receptem na používání tlakového hrnce

25.8.2014
Vaříte rádi zdravě a přitom levně? Potom je pro vás jako stvořený tlakový hrnec neboli papiňák. Ve spolupráci s majitelem kulinářského ateliéru Ola Kala, Michalem Nikodémem, jsme natočili videonávod i s receptem na to, jak správně používat originální italské tlakové hrnce – papiňáky. Jde o italskou značku s dlouholetou tradicí – BARAZZONI.

Papinův tlakový hrnec určitě není nádobí, které za měsíc budete muset vyměnit, a proto se vyplatí vsadit na kvalitu! Papiňáky BARAZZONI mají všechny potřebné testy bezpečnosti a jsou nerezové 18/10. Na našem webu se můžete podívat na videorecept, při kterém je papiňák používán, a také jsme pro vás sepsali článek Jak vařit v tlakovém hrnci

Nyní si tlakové hrnce i s náhradními díly můžete pořídit o 25 % levněji. Stačí při objednávce vepsat slevový kód 5EZ86GXWVS.  Akce platí do 3. září 2014. 

 



Seznam aktualit