Jaké jsou vhodné pánve na steaky?

10.8.2015

Stále častěji si lidé doma připravují steaky, a tak narůstá rovněž poptávka po kvalitních steakových pánvích. Podívejte se, co nabízí značka Ballarini.

Spojení kvalitního hliníku a nepřilnavého povrchu

Pro všechny pánve na steaky je společné několik vlastností:
  • jsou těžší a masivnější než klasické smažící pánve
  • jsou vyrobeny z kvalitního hliníku, který teplo rovnoměrně rozvede po celé ploše
  • povrch tvoří nepřilnavé keramické, nebo minerální částice
  • lze na nich grilovat zcela bez tuku a právě steaky je nejlepší připravovat na suchu
  • uvnitř jsou drážky, které vytvořejí křupavost masa
  • lze je použít do trouby (do určité teploty)
  • mají čtvercový tvar, na který se pohodlně vejde několik steaků
Vhodné pánvičky, které vidíte pod textem, jsou k dispozici v několika kolekcích. Především bychom vás rádi upozornili na moderní steakové pánve na indukci ze sérií Taormina, MasterChef, Positano a Portofino




Seznam aktualit