Kuchařka na titanové nádobí

14.7.2010
Kuchařka Ballarini je vytvořená speciálně pro indukční a titanové nádobí značky Ballarini, ale recepty z ní jsou samozřejmě určeny i pro jiné nádobí. Jde o ukázku toho, že na titanovém a indukčním nádobí je možné v kratší době a za nižších provozních nákladů dosáhnout vynikajících kulinářských výsledků.

Šéfkuchař Miloš Kopal uvařil recepty paní Miroslavy Kuntzmannové, která je pak krásně poskládala na 112 stran této knihy a doplnila je prvotřídními fotografiemi. Každý recept tak uvidíte ve finální podobě ještě před jeho přípravou.

Smyslem této knihy je ukázal prvotřídní vlastnosti a různorodost použití nádobí Ballarini, které může na všechny sporáky, může do trouby, vařit nebo smažit bez tuku je samozřejmostí a použití kovové obracečky je také na místě.









Seznam aktualit