Zkuste používat jednu nádobu na více úkonů

16.1.2015
Vážení zákazníci,
 

V posledních měsících jsou stále žádanější nádoby, které použijete na sporáku, stejně jako pak na pečení nebo dopečení v troubě. Stará věta „pekáč buchet“ již dávno neznamená, že pekáč musí být jenom na buchty nebo by měl být obdélníkový. Proč neudělat buchty, koláč nebo dort v nádobě, ve které jsme právě dodělali pečínku nebo omáčku? Spoustu lidí znejistí název rendlík nebo hluboká pánev, ale představte si, že nádoba na fotografii má název - Professional pekáč 28cm se dvěma madly. Je to lepší? Podle našich zkušeností ano, ale musíme tento návyk odbourat, protože není potřeba, abychom smažili řízek na výrobku, který se jmenuje pánev, masovou směs připravovali na nádobě hluboká pánev, omáčku dělali v kastrolu nebo rendlíku a buchty nebo maso dělali v pekáči do trouby.

Vždyť řízek se smaží v hluboké pánvičce stejně jako v mělké, hluboká pánvička může mít místo dlouhého madla dvě krátká madla (ono to pak usnadní manipulaci a skladování, nádoba i s obsahem se pak zdá podstatně lehčí a hlavní je, že se vejde do trouby) a už se nemusí jmenovat hluboká pánev, ale pouhou změnou madla už jde o rendlík nebo kastrol, oboje znamená to stejné. Pak už není daleko k tomu, abychom využili možnost pečení v troubě a z hluboké pánve, alias rendlíku nebo kastrolu se stává pekáč. A že je kulatý? Má to vliv na to, že snese teplotu až 300 v troubě? Určitě nemá, ale spoustu zákazníků odradí představa, že dělají omáčku v hluboké pánvičce? Smaží v pekáči? Pánev do trouby? Stačí změnit název a najednou je vše v pořádku.



Zrušte předsudky. Použijte pekáč na smažení na sporáku a pánvičku bez dlouhého madla dejte do trouby. A že dávala babička do trouby pekáč? To pusťte z hlavy. Kupte si jeden výrobek a používejte ho na všechno. Na polévku bude potřeba hrnec, ale jinak stačí jedna praktická nádoba na naprostou většinu vašich úkonů.

Panvicky.cz

Do trouby použijte tyto výrobky:


Seznam aktualit