Připravte asijské speciality i českou klasiku na Wok pánvi!

4.8.2016

Je libo pravé čínské Kung-pao, či smažené řízky? Vše zvládnete s pánví Wok. S těmito šikovnými pomocníky si připravíte velmi jednoduše chutná a zdravá jídla. 

Výhody WOK pánve

Pánev Wok byla používána už před 2000 lety, od té doby se s narůstající oblibou asijské kuchyně dostala i do Evropy a Ameriky. 
A proč je vaření na pánvi Wok tak oblíbené?
  • Variabilita – můžete na ní vařit, péct i dusit
  • Rychlost vaření – šetříte energie a peníze
  • Zdravá příprava pokrmů – jídlo si zachová vítamíny a jiné cenné látky
  • Malé množství oleje na velké množství potravin – díky hloubce pánve stačí použít kapku oleje či jiné kapaliny
  • Snadná udržba – nečistoty a zbytky mastnoty odstraníte pouhým ubrouskem


V naší nabídce naleznete jak indukční pánve Wok, tak nádobí bez indukce.
Samozřejmě žádné z těchto nádobí neobsahuje teflon, těžké kovy ani jiné látky ohrožující zdraví. 

pánev Wok



Seznam aktualit