Značka Ballarini v ČR

5.2.2009
V roce 2008 se v České republice prodalo o 20% více výrobků Ballarini než v roce 2007. Nákup v našem e-shopu vzrostl o 33%, o 10% více zákazníků volí platbu převodem a stále více zákazníků má zájem i o zboží Ballarini, které je v nabídce na webu výrobce.

Zvýšili jsme i počet odběrních míst. Jde o města Praha a Plzeň a během roku 2009 zřídíme odběrní místa i v jiných krajích České republiky.

V nejbližších dnech také zveřejníme výsledky testů firmy Ballarini na prohlášení o "teflonové horečce", které se v poslední době rozšířilo prostřednictvím inzerce na webu a podobně.
V testu se podrobilo "dokonalé" nádobí jedné nejmenované firmy běžnému zatíšení a výsledek byl opravdu šokující. Zboží nebylo vystaveno inzerovaným neuvěřitelně vysokým teplotám a ukázalo se, že nedosahuje kvality ani superlevné linie z Ballarini.

NA TOMTO MÍSTĚ VÁS S UJIŠŤUJEME O ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOSTI TEFLONOVÝCH VÝROBKŮ BALLARINI A O TOM, ŽE ŽÁDNÁ TEFLONOVÁ HOREČKA VÁM PŘI SMAŽENÍ NA NÁMI DISTRIBUOVANÝCH PÁNVÍCH NEHROZÍ.

- k tomuhle ujištění nepotřebujeme potvrzení "odborníka" nějaké značky sporáků, k tomu nám stačí přesvědčení a atesty firmy Ballarini, stejně jako desetitisíce (možná statisíce) spokojených zákazníků v České republice, kteří od roku 1990 koupili nějaký výrobek Ballarini a na příznaky krátkodobé nevolnosti, bolení hlavy, zad a svalů si nestěžovali. Zákazníků,kteří při vaření neonemocněli.

- k tomuto ujištění nám také stačí přísné evropské normy a skutečnost, že firma Ballarini letos slaví 120 let od založení. Těžko si dovedu představit, jak by firma, která je jedničkou na německém, italském a holandském trhu mohla vyrábět závadné výrobky celých 120 let.

- k tomuto ujištění také nepotřebujeme prokazovat, že povrch vydrží až 650°C, když tuto teplotu stejně nikdy nedosáhneme. Nepotřebujeme Vás přesvědčovat o vyjímečnostech, které jsou Vás stejně k ničemu. V troubě ani na sporáku takové teploty nejsou, proto je zbytečné Vás na ně lákat.

- ale přesto se může pánev stát nebezpečnou. Když Vám vypadne z okna ve druhém patře (pravděpodobnost je daleko vyšší než teplota 650°C na sporáku), tak může vážně zranit právě procházejícího člověka. :-)






Seznam aktualit