Poklice
Poklice

Poklice

Jak vybrat? Skrýt popis

Pryč jsou doby, kdy se na pánvi jen smažilo. Dnes díky nepřilnavému povrchu lze také dusit, péct, případně vařit. Budete ale potřebovat pánev s poklicí. 

Pánev s poklicí

Poklice ušetří energii a zrychlí přípravu

Dovodů, proč používat při tepelných úpravách (kromě smažení) na hluboké pánvi nebo pekáči pokličku, je několik: 

1. Při používání poklice ušetříte za elektrickou energii. Uvádí se, že spotřeba může být až čtyřnásobně nižší. Doporučujeme ale používat skleněnou poklici, přes níž je na pokrm dobře vidět, a také je praktické, aby měla výpustný ventil, díky čemž bude vaření bezpečnější. 

2. Poklička na pánvi zabrání znečištění vašeho sporáku a kachliček. Rovněž nebudete mít kuchyň tak zapářenou, což zváště oceníte, když máte kuchyň spojenou s obývacím pokojem. Při používání v troubě nebudete mít zašpiněné sklo, které jde zvlášť špatně umývat. 

3. Při dušení ale i při pečení poklice pomůže uchovat jídlo šťavnaté s dostatkem vitamínů. Velmi chutně tak můžete připravit zeleninu ve wok pánvi. 

4. V našem e-shopu nabízíme pánve a pekáče s poklicí v jednom balení (tedy za jednu cenu), a nebo si zakoupíte pánvičku a k ní pak dokoupíte poklici. Je praktické, že průměr pánve se shoduje s průměrem poklice. Takže například pro pánev wok Taormina s průměrem 28 cm bude pasovat poklice Taormina 28 cm. 

 

Značka a parametry

Cena

38
864 Kč

Novinka

Akce

Skladem

Průměr

16 cm
32 cm

Materiál / povrch

Značka