Žemlovka je skvělá teplá, ale můžete si ji dát do krabičky a vzít s sebou jako svačinu nebo oběd.
Doba přípravy: 30 min.
Suroviny na 4 porce:
5-6 grahamových…
Doba přípravy: 30 min.
Suroviny na 4 porce:
1,5 litru vývar z uzeného masa
10 dkg uvařeného uzeného masa
1 mrkev
5 dkg paprikové libové slaniny (plátky)
2 brambory
1…
Domácí antibiotika podle Ájurvédy
Doba přípravy 20 min, odležení 2 týdny a 1 den
Potřebujete: 2 palice česneku, stejné množství zázvoru, bílé nebo červené víno a na dolití…
Doba přípravy: 8-12 hodin
Doba vaření: 40 minut
Ingredience:
5 g kvasnic
1 polévková lžíce soli
1/2 litru studené vody
625 g mouky (doporučujeme 125 g žitné a 500 g…
Béarnská omáčka je omáčka holandského typu s přídavkem estragonu. Dokonale se hodí k hovězím steakům, zejména chateaubriandu.
Ingredience:
2 žloutky
50 ml hovězího vývaru…
Elegantní a efektní servírování vajíček. Chutná fantasticky na topince a s pažitkou. Podívejte se na jednoduchý video recept vám dopomůže k vynikajícímu výsledku.
Místo…
Sušení, nakládání a zamrazování hub.
Dobře skladované houby si zachovají svoji chuť a kvalitu. Zjistěte více o správném způsobu uchování hub.
Jak skladovat a uchovávat…
Tradiční česká bramborová polévka s houbami
Doba přípravy: 45 minut
Porce pro 4 - 5 osob.
Ingredience:
cca 400 g brambor
čerstvé houby
cca 1 litr hovězího nebo kuřecího…
Houby Shiitake s rýží (Japonsko)
Shiitake mohou být velmi jednoduše připraveny a elegantně podávány s rýží. Tuto velmi chutnou houbu můžete koupit v obchodě občas čerstvé,…
Hříbková pizza s cuketovými květy (Kampánie, Italie)
Tato houbami a cuketovými květy jemně ochucená pizza nepotřebuje žádné další nákladné ingredience, aby si získala vaši…
Telecí plátek na houbách (Dánsko)
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Ingredience:
400g tenkých telecích plátků
400g hub, očištěných a nakrájených na tenké…