Jak se mění náš pohled na zavařování?

Dobrý a krásný den!

jahody, meruňky, třešně, rybíz... Každý z nás si pamatuje ty vůně a chutě z dětství, stůl plný zralého ovoce a rozprostřených sklenic a víček.

Zavařování se dnes vrací v krásné a trošku novější podobě. Původní funkce zavařování se již vytrácí. Většinu ovoce a zeleniny máme dostupnou po celý rok a nemáme potřebu vytvářet si zásoby do zimních měsíců. Zavařujeme menší množství jen pro radost a potěšení a spíše hledáme nové netradiční recepty a kombinace chutí a nechceme používat žádná dochucovadla a konzervanty.

 

K tomu všemu patří také skladování potravin často v menších prostorách a přání prezentovat výsledky naší práce co nejpěkněji a nejelegantněji.

Nevyužívané sklo by mělo mít další funkci, kterou oceníme ve chvíli, kdy jej právě nevyužíváme na potraviny.

Proto bychom Vám rádi představili jedinečnou a univerzální kolekci Lock-Eat od italského výrobce Luigi Bormioli.

 

 

 

 

Díky a vařte s námi
Pavel Šmíd, majitel Pánviček.cz

Související produkty