Scanpan pánev
Produkty
Maitre pánev 24 cm měď "ZKUS MĚ"
Maitre pánev hluboká 26 cm měď
CLASSIC INDUCTION hluboká pánev 24 cm s víkem
TechnIQ hluboká pánev 30 cm 5,5 lt
CLASSIC INDUCTION hluboká pánev 28 cm s víkem
TechnIQ WOK 26 cm 3,7 lt
CTX WOK 32 cm
TechnIQ víko skleněné 30 cm
CLASSIC INDUCTION WOK 32 cm
TechnIQ víko skleněné 26 cm
Maitre rendlík s ručkou 20 cm měď
Maitre rendlík s ručkou 16 cm 1,5 lt měď
TechnIQ pekáč čtvercový 28x28x7,5 cm 4,6 lt
TechnIQ pekáč čtvercový 33x33x7,5 cm 6,3 lt
TechnIQ rendlík s ručkou 22 cm 2,8 lt
TechnIQ pekáč čtvercový 28x28x7,5 cm 4,6 lt + skl. víko
Maitre pekáč 35x24cm měď
CLASSIC INDUCTION rendlík s ručkou 18 cm 1,8 lt s víkem
CLASSIC INDUCTION rendlík s ručkou 20 cm 3 lt s víkem
CLASSIC INDUCTION hrnec 20 cm 3,2 lt s víkem
CLASSIC INDUCTION hrnec 24 cm 4,8 lt s víkem
CLASSIC INDUCTION hrnec 26 cm 6,5 lt s víkem
CLASSIC INDUCTION rendlík 26 cm 4 lt s víkem
Články
Novinka od dánského výrobce SCANPAN
Dovolujeme si Vám představit titanové nádobí CLASSIC INDUCTION - novinku od dánského výrobce nepřilnavého nádobí firmy SCANPAN.
Recyklovaný hliník - základní surovina pro výrobu nádobí SCANPAN
Hliník je ve skutečnosti známý jako zelený kov, protože se relativně snadno recykluje, a co je důležitější, recyklovaný hliník má stejnou kvalitu jako původní (" primární") hliník.
Nové nepřilnavé nádobí od firmy Ballarini
Novinkou v naší nabídce je nepřilnavé nádobí BALLARINI 130 - řada věnovaná oslavám 130. výročí založení italské společnosti Ballarini.
Linie nádobí ALBA od Ballarini
Titanové nádobí Alba má to, co je pro zdravou kuchyni důležité: je ideální pro šetrnou přípravu např. křupavé zeleniny, masa nebo lehkých pokrmů z vajec. Je vhodné i pro vaření bez použití tuků.
Telecí na houbách (Dánsko)
Oblíbené jídlo našich dánských dodavatelů nádobí z firmy SCANPAN.
Dokonalé palačinky
Palačinky milují děti i dospělí. Receptů koluje spousta, lze je připravit sladké i slané, ale jedno mají společné – bez kvalitní pánve na palačinky se neobejdete.
Rychlé asijské nudle z woku
Na populární nudle se zeleninou a masem nemusíte chodit jen k okénku rychlého občerstvení. Asijská rychlovka, která je skvělá, když není čas na velké vaření. Podle našeho receptu ji zvládne uvařit i začátečník.
Valentýnské tříchodové menu
Rčení, že láska prochází žaludkem, má určitě svůj význam. Dobré jídlo je jeden ze způsobů, jak můžete někomu projevit to, že vám na něm záleží. Při příležitosti nadcházejícího svátku zamilovaných, jsme pro Vás připravili tip na tříchodové menu s kterým můžete překvapit svou drahou polovičku. Přípravu by měl zvládnout i méně zdatný kuchař.
Plněná roláda z krůtího masa
Vyzkoušejte náš recept na krůtí roládu, kterou si zamilujete. Roláda sice dá trošku práce, ale vynaložené úsilí se určitě vyplatí. Ozdobí každou sváteční tabuli a maso, které nesníte hned, můžete naservírovat večer ve studené podobě anebo si vzít druhý den do práce k obědu.
Jak správně grilovat na pánvi?
Výborné steaky nepřipravíte jen na grilu, ale i na grilovací pánvi.
Jaká by měla být a co s pokrmem dělat, aby byl co nejlepší?
Jaké koupit nádobí na indukční desku?
Při vaření na indukci je potřeba používat nádobí se speciálním dnem. Poznáte ho jednoduše pomocí testu s magnetem.
Více se dozvíte v našem článku.
Čištění - péče o nepřilnavé nádobí
Několik tipů, jak správně ošetřit a vyčistit nádobí s nepřilnavým povrchem.
Kvalitní nádobí je základem zdravého stravování.
Zdravý životní styl a stravování jde ruku v ruce se správným výběrem nádobí, na přípravu jídla. Kvalita surovin je stejně důležitá jako kvalita nádobí.
S Pavlou Matouškovou, autorkou knihy JÍDLOTOPIS, ve které poutavě popisuje, jak se v dnešní době správně a jednoduše stravovat, jsme pro Vás připravili několik bodů důležitých při správném výběru nádobí pro vaši kuchyň.
Termoska – skvělý pomocník v zimě i létě, doma, v práci i v přírodě
Připravili jsme pro Vás malého průvodce světem termosek. Najdete zde různé možnosti použítí, ale i tip na jejich údržbu.
Smaltované nádobí – moderní retro ve vaší kuchyni
Která česká hospodyňka by je neznala? Kouzelné kastrůlky všech velikostí a barev, které hrdě slouží, zatímco ostatní nádobí jsme již dávno vyměnili. Právě dlouhá životnost je jedním z důvodů, proč se smaltované nádobí drží na trhu již tolik let a proč hravě konkuruje i nejmodernějším materiálům. Líbivý retro vzhled navíc rozveselí vaši kuchyni, ať už doma nebo na chalupě, a přinese nový zážitek z vaření.
Máme pro Vás 10 důvodů, proč se smaltované nádobí hodí do každé kuchyně.